#
13
0
15

Benvinguda

Saluda Alcaldessa

Una nova la Vall d'Alba

Marta Barrachina Mateu

Alcaldessa de l'Ajuntament de la Vall d'Alba

Vall d'alba està immersa en un profund procés de canvi i renovació respectant i cuidant la magnifica herència rebuda, per inciar una nova i prometedora etapa.

Vaig a ser l'Alcaldessa de tots els valldalbenses. I la política del nou equip de govern que tinc l'honor de presidir té com a objectiu millorar la qualitat de vida de tots i cadascun dels veïns, aportant solucions ràpides i eficaces als seus problemes. Estem treballant para tots els habitants de la Vall d'Alba visquin el poble o alguna de les pedanies o masies del nostre terme municipal. Tots són exactament igual d'importants per a mi, i el meu equip.

la Vall d'Alba estrena una nova etapa. Una etapa que va a estar marcada per la transparència en la gestió municipal i per la proximitat als ciutadans. No renunciem al nostre passat, però és el moment de mirar cap a endavant, de mirar al futur i d'engegar noves formes de fer política. Comencem una nova etapa amb personalitat pròpia, persones noves i nous projecte.s

Hem de treballar tots junts i remar en la mateixa adreça perquè la Vall d'Alba es converteixi al millor poble que siguem capaços d'imaginar. L'horitzó, que en la resta de la província de Castelló i de la Comunitat Valenciana siguem coneguts i reconeguts per les nostres moltes i variades qualitats: pels nostres paisatges, per la nostra àmplia i completa xarxa d'allotjaments turístics i establiments derestauración, por la amabilidad de nuestra gente... En definitiva, por ser como somos.

Vall d'Alba está cambiando y confío plenamente en que todos los valldalbenses van a ser, por decisión propia, protagonistas de esta nueva y apasionante etapa.

Bienvenidos a Vall d'Alba