Ajuntament de la Vall d'Alba

Dilluns, Juny 5, 2017 - 09:15
La Vall d'Alba executa la reparació de dos accessos viaris en dos barrancs de la Vall d'Alba per 71.700 euros amb les ajudes rebudes pels danys de les pluges torrencials de l'any 2015

Els veïns de la Vall d'Alba aviat recuperaran la plena accessibilitat en els camins Tossal de la Isa i Font de Beca. L'Ajuntament de la Vall d'Alba es troba executant aquests dies els treballs de reparació d'aquests dos vials que van resultar fortament danyats al seu pas pels barrancs d'Estela i Mes d'Herrero, com a conseqüència de la força del vessament de l'aigua després del temporal de pluges d'abril de l'any 2015.

La inversió total de l'obra ascendeix a 71.722,57 euros, una quantitat que s'ha rebut del Govern de Govern d'Espanya, a través del Ministeri d'Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi ambient (MAPAMA), gràcies a una ordre de novembre de l'any 2015 d'ajudes d'Emergències per a la reparació de danys a infraestructures municipals i xarxa viària. 

“Els treballs estan executant-se ara, i estan ja molt avançats, per la qual cosa aviat estaran a disposició per al normal i perfecte trànsit d'usuaris”, ha declarat l'alcaldessa de la Vall d'Alba, Marta Barrachina, qui destaca que la política municipal sempre ha estat “cuidar al màxim l'accessibilitat de tots els camins del municipi, perquè són molts els veïns que habiten en les masies disseminades del nostre terme municipal”.

L'obra s'està realitzant ara després que hagi superat una sèrie de complicats i llargs tràmits administratius requerits per la Confederació Hidrogràfica del Xúquer (CHJ), que havia d'autoritzar l'actuació, en travessar el llit dels dos esmentats barrancs.

La inversió està sent duta a terme amb l'ajuda de potents grues, per poder elevar les peces de formigó que permetran el pas de vehicles en la part de la superfície i el desguàs de la pluja en cas de tempestes, evitant que el vial torni a ser arrossegat per la força de l'aigua.

Imatges: 
Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal