Ajuntament de la Vall d'Alba

Dimecres, Abril 5, 2017 - 11:00
L'Ajuntament de La Vall d'Alba saneja tota la perfilería del Mes de Cholito en Pla de l’Arc

L'Ajuntament de La Vall d'Alba inverteix en la millora de la perfilería del Mes de Cholito, l'emblemàtic edifici de ‘ L' escoles’ que presideix el nucli del Pla de l’Arc. Concretament, els fons han servit per sanejar els deteriorats marcs de finestres, balconades i reemplaçar cristalls.

L'immoble és el punt de trobada de l'Associació de Festes de Pla de l’Arc, a més de ser l'espai en el qual s'instal·la la barra de les festes de juliol, que cada any rep a milers de joves de tota la província amb motiu dels seus festejos.

D'aquesta manera, el consistori suma una nova millora a la qual en exercicis precedents ja es va practicar. En aquella ocasió es van invertir 7.000 euros en la remodelació integral de la façana de l'edifici, a la qual es va incorporar pedra viva rústica en les finestres i el sòcol, per reforçar les vores i al mateix temps donar-li una imatge més concorde a l'arquitectura rural de la zona. Així mateix, es va pintar de color ocre, seguint el model tradicional i es pavimentaron els marges de la plaça.

“L'Ajuntament de La Vall d'Alba continua amb la seva política d'estendre les millores a tots els punts del municipi, per beneficiar a tots els veïns, independentment del seu lloc de residència, i posant l'accent principalment en els serveis i infraestructures de les masies, nuclis i pedanies, que són moltes en el nostre terme”, indica l'alcaldessa de la Vall d'Alba, Marta Barrachina.

Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal