Ajuntament de la Vall d'Alba

Dilluns, Juny 23, 2014 - 09:15
PLA DE L'ARC
La Vall d'Alba inverteix 7.000 euros en la reparació de ‘les Escoles’ de Pla de l’Arc amb la vista posada ja a les festes de la pedania en un mes
La Vall d'Alba continua amb la seva política de millora d'infraestructures, perquè segueixin prestant el seu servei en les condicions més òptimes per als ciutadans. En aquesta línia, l'Ajuntament que presideix Francisco Martínez es troba executant la millora de les Escoles de Pla de l’Arc, l'immoble principal que presideix la plaça principal d'aquesta pedania de la Vall d'Alba.

L'obra està valorada en uns 7.000 euros i consisteix en la remodelació integral de la façana de l'edifici, molt deteriorada pel pas del temps. El procés s'ha completat amb la instal·lació de pedra viva rústica en les finestres i el sòcol, per reforçar les vores i al mateix temps donar-li una imatge més concorde a l'arquitectura rural de la zona. Així mateix, s'ha lluït tota la paret, i es pintarà d'un color ocre, seguint el model tradicional. En aquesta actuació també s'han aprofitat els treballs per pavimentar un dels marges de la plaça.L'alcalde de la Vall d'Alba, Francisco Martínez, ha visitat els treballs, que “avancen a bon ritme”, acompanyat per la tinent alcalde de l'Ajuntament i responsable de la pedania de Pla de l’Arc, Marta Barrachina, garantint que les millores estaran plenament acabades i en disposició de ser gaudides pels veïns de cara a les properes festes patronals en honor a Sant Jaume que se celebren en aquest nucli de la Vall d'Alba en el termini d'un mes. Aquest any, els festejos seran els dies 13, 18, 19 i 20 de juliol.“Cada any, els actes taurins i les revetlles de Pla de l’Arc atreuen a milers i milers de persones, més de 5.000 en les últimes edicions, convertint-se en tot un esdeveniment de l'estiu a la província”, destaca l'alcalde Francisco Martínez. “Per aquest motiu estiguem treballant perquè el principal emblema d'aquesta pedania, les Escoles, ofereixi la seva millor imatge a tots els visitants i estigui en les millors condicions”, continua el primer edil, qui destaca “la política de urbanisme que estem duent a terme a la Vall d'Alba, obres de no gaire elevada quantia però sí en molts punts, per resoldre els problemes i demandes dels ciutadans, que moltes vegades són les que més preocupen als valldalbenses en el seu moment a dia”.

Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal