Ajuntament de la Vall d'Alba

Monuments
Monuments religiosos
 • Església Parroquial

  .
  iglesia L'església de Sant Antoni, probable construcció de la reconquista, estava ubicada en la plaça del mateix nom i va ser derruïda en 1937. La nova església dedicada a Sant Joan Baptista i la Puríssima Concepció va ser alçat l'any 1902.

 • Ermita de San Cristòfol

  .
  L'ermita es va inaugurar oficialment en creada a imitació de les ermites del XVI i XVII amb pedra de pedrera, la construcció de la qual imita tres arcs de mig punt.

 • Altres ermites i capelles

  .
  ermitaEn el terme municipal d'esta localitat existixen a més altres ermites distribuïdes pels diferents caserius, com és el cas de la capella de Sant Antoni en el Mas de l'Entao, i la de Sant Josep en el Mas de Toribi. En Montalba hi ha una altra capella davall l'advocació de Sant Antoni Abad, com ocorre en el cas del Mas de la Sena. Per la seua banda, el caseriu de La Barona compta amb una parròquia davall la titularitat de la Mare de Déu dels Ángeles, que guarda una pintura del segle XVIII amb la figura de la Mare de Déu sedent amb el Xiquet. Per la seua banda, la Pelejaneta dedica la seua parròquia a l'Asunción de la Mare de Déu i l'ermita respon a la devoció a Sant Antoni.

Monuments civils
 • Ajuntament

  .
  Edifici d'interés arquitectònic.

 • Sénies

  .
  El patrimoni rural del municipi compta amb abundants mostres de les antigues artesanals "sénies" que mantenen diferents parts les seues estructures de pedra i diferents peces de la sénia d'extracció.

Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal