#0A8EC2
2
0
108

L'Ajuntament de la Vall d'Alba posa a punt el Cementiri Municipal amb motiu de la celebració de la festivitat de Tots els Sants

L'Ajuntament de la Vall d'Alba ha donat a conèixer les últimes millores que ha dut a terme en el recinte del Cementiri Municipal, coincidint amb la imminent celebració de la festivitat de Tots els Sants.

Concretament, els edils José Manuel Torner i Jesús  Miguel Castillo han fet un recorregut pel recinte, on han comprovat els resultats dels treballs realitzats, i que han passat per la rehabilitació i pintat de tots els murs en els quals hi havia desperfectes, així com els treballs de jardineria.

“D'aquesta manera, l'equip de govern vol contribuir al fet que tot estigui en perfectes condicions, perquè els valldalbenses puguin rendir el seu sentit tributo als familiars i veïns que reposen en el nostre cementiri municipal”, ha ressaltat José Manuel Torner.

L'Ajuntament de la Vall d'Alba recorda a tots els valldalbenses que el "camposanto" està obert tots els dies, en horari ininterromput, de 9 a 19 hores, fins al proper 1 de novembre, per atendre la demanda d'accés dels veïns per preparar el recinte.

Etiquetas