#
0

La Vall d'Alba engega la tercera edició de ‘Compra a Casa’ per incentivar les vendes en el comerç local en la campanya nadalenca

L'Ajuntament de La Vall d'Alba engega ‘Compra a casa’, la campanya de suport i dinamització del comerç local. La iniciativa arrenca avui mateix, dilluns 27 de novembre, just després del Black Friday, i finalitzarà el 29 de desembre.

Els guanyadors de la campanya d'aquest any es repartiran premis valorats en 1.300 euros (600 el primer, 400 euros el segon, 200 euros el tercer i 100 euros la cambra) i quatre lots de regals (corresponents al cinquè, sisè, setè i vuitè premi), cortesia de les 39 empreses que participen en la iniciativa, la totalitat del teixit empresarial del sector serveis

Els clients participaran en ‘Compra a casa’ de la següent manera: rebran una papereta per cada 10 euros invertits en l'adquisició de productes en els establiments col·laboradors, sent el límit màxim per operació de 100 euros (10 paperetes). Les paperetes, degudament signades, inclouran el nom i cognoms, DNI i telèfon de contacte del participant, i seran dipositades en una bústia instal·lada en el hall de l'Ajuntament de la Vall d'Alba. Es podran dipositar fins al dia 29 de desembre, a les 14.00 hores.

Aquest mateix dia, a les 20.00 hores, en l'Espai Cultural, es procedirà al sorteig dels guanyadors dels premis, un moment que ja s'ha convertit en tot un clàssic en les dates nadalenques, ja que els veïns es concentren a la sala per viure en directe l'emoció del sorteig.

A partir d'aquest moment, els guanyadors en premis en metàl·lic tindran de termini fins al 31 de gener de 2018 per fer ús dels xecs, en un mínim de quatre establiments col·laboradors, fins a consumir-los.

“L'Ajuntament de la Vall d'Alba està molt satisfet del funcionament de la campanya ‘Compra a Casa’, que s'ha convertit en una plataforma magnífica per promocionar el comerç local i incentivar les vendes”, indica l'alcaldessa Marta Barrachina, qui recorda que en els 15 dies que va durar la campanya en la seva primera edició, va sumar 13.000 paperetes dipositades. En la del passat 2016, la iniciativa es va estendre durant un mes, i van ser gairebé 33.000 els bitllets reunits, sent Rosa Chiva Gallego la guanyadora màxima.

Marta Barrachina recorda que l'objectiu d'aquesta proposta és “promoure que la despesa que els valldalbenses facin en aquestes dates es quedi en el municipi i reverteixi en els propis negocis i treballadors del poble, perquè és una manera de garantir la seva continuïtat, la qual cosa acaba beneficiant al conjunt de la població”. “Estem oberts a col·laborar amb els empresaris, perquè és una manera de generar riquesa, ocupació i, en definitiva, fer de la Vall d'Alba un poble amb serveis i una oferta, també comercial, àmplia i variada”, conclou l'alcaldessa.

Etiquetas