#
113
0
113

Ajuntament

La Vall d'Alba actualitza el seu portal web per ser més accessible i útil per als veïns

L'Ajuntament de la Vall d'Alba estrena nova pàgina web per acostar-se encara més als ciutadans. L'equip de govern municipal, amb la col·laboració de la Diputació de Castelló, ha dut a terme un redissenyo del seu portal, un canvi que ja està disponible per tots els valldalbanses.

Etiquetas

la Vall d'Alba licita la gestió del Mas Blanc per un cànon anual de 6.600 euros/any i un màxim de sis anys

L'Ajuntament de la Vall d'Alba ha celebrat avui (DIVENDRES, 10 DE NOVEMBRE) un ple extraordinari para per engegar el procés de licitació del contracte de gestió del servei públic de l'Hotel Rural i Restaurant del Mas Blanc, de propietat municipal.

D'aquesta manera, l'equip de govern municipal ha aprovat el plec de condicions perquè els interessats puguin presentar proposicions.

Curs de formació electromecànics

CURS GRATUÏT ELECTROMECÀNIC/A (400h.) amb altes possibilitats d'inserció en el sector.

Aquest curs inclou formació teòrica (240h) i pràctiques reals en empresa (160h.)

Dates del curs: Del 27 de novembre de 2017 fins al 7 de març de 2018

Horari i lloc:

Part teòrica: 15:30h- 20:30h de dilluns a divendres en Centre d'Estudis Espadà de Vall d'Uixó
Part pràctica: Jornada completa de 8 hores a convenir amb l'empresa

Preu: Gratuït

Requisits imprescindibles:

L'Ajuntament de la Vall d'Alba estrena la finestreta única de la gestió municipal en Montalba i La Barona per facilitar els tràmits als veïns amb ‘+aPROP’

L'Ajuntament de la Vall d'Alba ha estrenat avui (DILLUNS, 6 DE NOVEMBRE) el programa ‘+aPROP’, la finestreta única de la gestió municipal amb la qual ja acosta l'atenció ciutadana i els tràmits administratius municipals als valldalbenses residents en les pedanies de Montalba i La Barona.

Etiquetas

L'Ajuntament de la Vall d'Alba posa a punt el Cementiri Municipal amb motiu de la celebració de la festivitat de Tots els Sants

L'Ajuntament de la Vall d'Alba ha donat a conèixer les últimes millores que ha dut a terme en el recinte del Cementiri Municipal, coincidint amb la imminent celebració de la festivitat de Tots els Sants.

Concretament, els edils José Manuel Torner i Jesús  Miguel Castillo han fet un recorregut pel recinte, on han comprovat els resultats dels treballs realitzats, i que han passat per la rehabilitació i pintat de tots els murs en els quals hi havia desperfectes, així com els treballs de jardineria.

Etiquetas

Horari autobus

HORARI AUTOBUSOS LA VALL D'ALBA-CASTELLÓ

Mati

7:40 h. Pelejana

7:45 h. la Vall d'Alba. Avda Passadissos

8:30 h. Arribada a Castelló

Empresa: LA HISPÀ DEL CID, S. a.
 

Vesprada

14:45 h. la Vall d'Alba. Pza del 75 Aniversari

15:30 h. Arribada a Castelló

Empresa: ACTUACIONS MEDITERRANI